Final de la temporada castellera universitària 2011-2012

S’acaba el curs universitari i amb el curs universitari s’acaba la temporada castellera universitària.

El passat 17 de maig, es va viure a Girona la darrere diada d’aquesta temporada 2011-2012 on hi van participar totes les colles universitàries exceptuant els Marracos de la universitat de Lleida.

Els Xoriguers de la universitat de Girona, com a amfitrions de la diada van organitzar una diada sonada per a clausurar la temporada de la millor manera possible. S’hi van poder veure grans castells on cal destacar l’actuació dels Arreplegats en descarregar el 4d7, el 4d7 amb el pilar, el 2d6 aixecat per sota que es feia per primera vegada en diades universitàries i el pilar de 6 folrat.

Per altra banda, els Xoriguers portaven grans reptes a la diada i van realitzar una grandiosa actuació descarregant el 4d7, el seu primer 3d7 i carregant el 4d7 amb el pilar que va caure en la sortida de l’enxaneta del pilar.

Per últim, destacar l’actuació dels Passerells que per primera vegada descarregaven dos castells de 6 a plaça amb el cinquè 3d6 de la seva curta història i el primer 4d6 que estrenaven juntament amb el 3d5 amb agulla net per a acabar amb un pilar de 4 molt maco i parat que es van permetre el luxe de girar.

La resta de colles, van haver de rebaixar una mica el seu nivell habitual degut a la manca de camises que arrossegaven.

Així doncs, un cop acabada la temporada, es pot valorar molt positivament degut al creixement pel que fa al nivell de castells de totes les colles. Totes les colles han fet un pas endavant respecte l’any passat i actualment, totes les colles universitàries ja han arribat, com a mínim, al nivell de 6 pisos.

La colla local, ha superat els objectius previstos a principi de temporada en que s’encoratjaven a descarregar un castell de 6 a final de temporada i ho han superat amb excel·lència descarregant cinc 3d6, un 4d6 i deixant en carregat un 2d6 en la seva diada de primavera.

De ben segur que per la temporada vinent, totes les colles podran superar-se una vegada més i portar els seus castells molt més amunt.

Que tingueu un bon descans de la temporada castellera universitària.

Salut, festa i castells.

This entry was published on 1 Juny 2012 at 10:00. It’s filed under Diades, Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: